<var id="gticp"><button id="gticp"></button></var>
  • <input id="gticp"></input>
  • <thead id="gticp"></thead>
  • <thead id="gticp"></thead>
    <thead id="gticp"></thead>
  • <object id="gticp"></object>
  • <thead id="gticp"><del id="gticp"></del></thead><i id="gticp"></i>
    微信刷题,考证常用
    • 所属考试大学英语四级试题库
    • 试题题型【阅读理解 Section C】
    试题内容
         The picnics,speeches,and parades of today’s Labor Day were all part of the first celebration,held in New York City in 1882. Its promoter was an Irish-American labor leader named Peter J. McGuire, a carpenter by trade. McGuire had worked since the age of eleven and in 1882 was president of the United Brotherhood of Carpenters and Joiners(UBCJ). Approaching the City’s Central Labor Union that summer,he proposed a holiday that would applaud(赞许)“the industrial spirit-the great vital force of every nation”. on September 5,his suggestion bore fruit,as an estimated 10,000 workers,many of them ignoring their bosses’warnings,left work to march from Union square up Fifth Avenue to 42nd Street. The event gained national attention,and by 1893 thirty states had made Labor Day an annual holiday. 
         The quick adoption of the scheme may have indicated less about the state lawmaker’s respect for working people than about a fear of risking their anger. In the 1880s the United States was a land sharply divided between the immensely wealthy and the very poor. Henry George was accurate in describing the era as one of“progress and poverty”. In a society in which factory owners rode in private Pullmans while ten-year-olds slaved in the mines,strong anti-capitalist feelings ran high. Demands for fundamental change were common throughout the labor press. With socialists demanding an end to“wage slavery" and anarchists(无政府主义)singing the praises of the virtues of dynamite(炸药),middle-of-the-roader slike Samuel Gompers and McGuire seemed attractively mild by comparison. One can imagine practical capitalists seeing Labor Day as a bargain:A one-day party certainly cost them less than paying their workers decent wages. 
    1.[单选题]We learn from the passage that the establishment of Labor Day __________. 查看材料
    • A.was accepted by most bosses as a compromise
    • B.marked a turning point in the workers’struggle for mole fights
    • C.indicated the improvement of the workers’welfare
    • D.signaled the end of“wage slavery”
    • 解题思路:细节题。关键句为文章最后一句“0ne Can imagine practical capitalists seeingLabor Day as a bargain:A one-day party eertainly cost them less than paying their workersdecent wager. ”(人们可以想象到注重实利的资本家把“劳动日”看成一种交易:给予工人一天的集会当然要比付给他们体面的工资划算得多。)所以A.项最符合题意。
    2.[单选题]Judging from the passage,McGuire was __________.
    • A.a moderate labor leader
    • B.an extreme-anarchist in the labor movement
    • C.a devoted socialist fighting against exploitation of man by man
    • D.a firm anti-capitalist demanding the elimination of wage slavery
    • 解题思路:细节题。本文两处提及McGuire这个人物,但从该题选择项提供的信息考虑,根据第二段倒数第二句“With social. ists demanding an end t0‘wage slavery’andanarchists singing the praises of the virtues of dynamite,middle。of-the roaders like SamuelGompers and McGuire seemed attractively mildby comparison. ”显然,与社会主义者和无政府主义者相比,McGuire属于中间道路者,也即温和派。所以A选项符合题意
    3.[单选题]McGuire proposed Labor Day in order to __________.
    • A.draw people’s attention to the striking contrast between the rich and the poor
    • B.make prominent the important role of the working class in society
    • C.win for the workers the fight to shorter working hours
    • D.expose the exploitation of the workers by their bosses
    • 解题思路:细节题。关键句为文章第一段第四句“he proposed a holiday that would ap—plaud‘the industrial spirittlle great vital forceof every nation”’(他提出一个节日是要赞美“工业精神——每个国家的主力军”),故B.项符合题意。
    4.[单选题]Which of the following is the key factor in the immediate approval of Labor Day as fl national holiday?
    • A.The lawmakers’ respect for the workers.
    • B.The worker’s determination to have a holiday of their own.
    • C.The socialists’demands for thorough reform.
    • D.The politicians’ fear of the workers’ anger.
    • 解题思路:细节题。本题要求判断“劳动Et”立即被承认为全国性节日的原因。关键句为文章第二段第一句“The quick adoptionof the scheme may have indicated less about thestate lawmaker’S respect for working peoplethan about a fear of risking their anger. ”(“劳动日”很快被采纳,更大程度上表明国家法律制定者害怕激起工人阶级的愤怒,并非体现他们对工人阶级的尊重。)
    5.[单选题]We can see from the first paragraph that the first Labor Day march __________.
    • A.immediately won nationwide support
    • B.involved workers from 30 states
    • C.was opposed by many factory owners
    • D.was organized by the UBCJ
    • 解题思路:细节题。根据文章第一段倒数第二句“on September 5,his suggestion borefruit,as an estimated 10,000 workers,many ofthem ignoring their bosses’warnings,left workto march from…”可以看出,此游行遭到许多老板的反对,所以C.项正确。A、B和D.均未提及,应排除。
    大学英语四级在线题库
    • 参考答案:A,A,B,D,C
    2019午夜福利在线福利1000 狼友之家| 一道本久在线久久综合| 强奸致死| 亚洲电影| 你懂的电影| 色久久综合网| 女性自慰| 欧美日本一道道一区二区三区| 三级女星| 少女被强奸|