<var id="gticp"><button id="gticp"></button></var>
  • <input id="gticp"></input>
  • <thead id="gticp"></thead>
  • <thead id="gticp"></thead>
    <thead id="gticp"></thead>
  • <object id="gticp"></object>
  • <thead id="gticp"><del id="gticp"></del></thead><i id="gticp"></i>
    微信刷题,考证常用
    • 所属考试大学英语四级试题库
    • 试题题型【阅读理解 Section C】
    试题内容
        It is natural for young people to be critical of their parents at times and to blame them for most of them is understandings between them. They have always complained, more or less justly, that their parents are out of touch with modem ways; that they are possessive and dominant; that they do not trust their children to deal with crises; that they talk too much about certain problems--and that they have no sense of humor, at least in parent-child relationships.
        I think it is true that parents often underestimate their teenage children and also forget how they themselves felt when young.
        Young people often irritate their parents with their choices in clothes and hairstyles, in entertainers and music. This is not their motive. They feel cut off from the adult world into which they have not yet been accepted. So they create a culture and society of their own. Then,if it turns out that their music or entertainers or vocabulary or clothes or hairstyles irritate their parents, this gives them additional enjoyment. They feel they are superior, at least in a small way, and that they are leaders in style and taste.
        Sometimes you are resistant and proud because you do not want your parents to approve of what you do. If they did approve, it looks as if you are betraying your own age group. But in that case,you are assuming that you are the underdog: you can' t win but at least you can keep your honor. This is a passive way of looking at things. It is natural enough after long years of childhood, when you were completely under your parents' control. But it ignores the fact that you are now beginning to be responsible for yourself.
    If you plan to control your life,co-operation can be part of that plan. You can charm others, especially your parents, into doing things the way you want. You can impress others with your sense of responsibility and initiative, so that they will give you the authority to do what you want to do.
    1.[单选题]The author is primarily addressing __________.
    • A.parents of teenagers
    • B.newspaper readers
    • C.teenagers
    • D.those who give advice to teenagers
    • 解题思路:推断题。短文开篇就提出It is naturalfor young people to be critical of their parents at times故可知这篇文章是针对年轻人的。另外文中也多处提到young people,故选项C正确。
    2.[单选题]Teenagers tend to have strange clothes and hairstyles because they __________.
    • A.want to irritate their parents
    • B.have a strong desire to be leaders in style and taste
    • C.have no other way to enjoy them selvesbetter
    • D.want to show their existence by creating a culture of their own
    • 解题思路:细节题。根据短文第三段中Young people often irritate their parents with their choices in clothes and hairstyles.This is not their motive.They feel cut off from the adult world into which they have not yet been accepted.So they create a culture and society of their own.可知年轻人穿奇异服装并不是要激怒父母.而是感觉与并不接受他们的成人世界断开了,所以便要开创自己的文化和社会。故选项D正确。
    3.[单选题] Teenagers do not want their parents to approve of whatever they do because they __________.
    • A.have a desire to be independent
    • B.feel that they are superior in a small way to the adults
    • C.are not likely to win over the adults
    • D.have already been accepted into the adult world
    • 解题思路:细节题。根据文章第四段可知年轻人叛逆,有傲气,不想让父母决定该不该做某件事,而出现这种现象的原因是It is natural enough after long years of childhood,when you were completely under your parents’control.故可知年轻人是想竭力摆脱父母的控制,获得独立。故选项A正确。
    4.[单选题]The first paragraph is mainly about__________.
    • A.the teenagers' criticism of their parents
    • B.misunderstandings between teenagers and their parents
    • C.the dominance of the parents over their children
    • D.the teenagers' ability to deal with crises
    • 解题思路:细节题。短文第一段的topic sentence即第一句It is natural for young people to be critical of their parents At time sand to blame them for most of the misunderstandings between them.即年轻人对父母持批评意见。故选项A正确。
    5.[单选题]To improve parent-child relationships,teenagers are advised to be __________.
    • A.obedient
    • B.responsible
    • C.independent
    • D.co-operative
    • 解题思路:细节题。短文最后一段第一句指出If you plan to control your life,co—operation can be part of that plan.即年轻人的合作是解决问题的办法。故选项D正确。
    大学英语四级在线题库
    • 参考答案:C,D,A,A,D
    2019午夜福利在线福利1000 最性感的女人| 亚洲欧美国产综合aV| 欧美Av旡码高清在线| 柳岩性感| 92午夜神器1000| 午夜不卡av免费| 守望人妻电影| 综合在线 日韩欧美 中文字幕| 妈妈被强奸| 激情故事|