<var id="gticp"><button id="gticp"></button></var>
  • <input id="gticp"></input>
  • <thead id="gticp"></thead>
  • <thead id="gticp"></thead>
    <thead id="gticp"></thead>
  • <object id="gticp"></object>
  • <thead id="gticp"><del id="gticp"></del></thead><i id="gticp"></i>
    微信刷题,考证常用
    • 试题题型【阅读理解】
    试题内容

        By definition, heroes and heroines are men and women distinguished by uncommon courage, achievements, and self-sacrifice made most for the benefits of others-they are people against whom we measure others. They are men and women recognized for shaping our nation’s consciousness and development as well as the lives of those who admire them. Yet, some people say that ours is an age where true heroes and heroines are hard to come by, where the very idea of heroism is something beyond us – an artifact of the past. Some maintain, that because the Cold War is over and because America is at peace, our age is essentially an unheroic one. Furthermore, the overall crime rate is down, poverty has been eased by a strong and growing economy, and advances continue to be made in medical science.

        Cultural icons are hard to define, but we know them when we see them. They are people who manage to go beyond celebrity(明星), who are legendary, who somehow manage to become mythic. But what makes some figures icons and others mere celebrities? That’s hard to answer. In part, their lives have the quality of a story to tell. For instance, the beautiful young Diana Spencer who at 19 married a prince, renounced marriage and the throne, and died at the moment she found true love. Good looks certainly help. So does a special indefinable charm, with the help of the media. But nothing confirms an icon more than a tragic death – such as Martin Luther King, Jr., John F. Kennedy, and Princess Diana.

    1.[单选题]What is more likely to set an icon’s status?
    • A.Good looks
    • B.Tragic and early death
    • C.Personal attraction
    • D.The quality of one’s story
    • 解题思路:这是一道推断题,本题询问“什么有可能确定一个偶像的地位”。 与寻找细节题的答案一样,我们需要查找信息所对应的句子或者句群。通过浏览文章,我们发现本题对应的是第二段的最后一句话“But nothing confirms an icon more than a tragic death—such as Martin Luther King, Jr., John F. Kennedy, and Princess Diana.”(但是悲剧性死亡常常使一个偶像闻名于世,例如马丁?路德?金,约翰?肯尼迪、戴安娜王妃等”,所以我们推断正确答案是B。
    2.[单选题]The passage mainly deals with _______.
    • A.life and death
    • B.heroes and heroines
    • C.heroes and icons
    • D.icons and celebrities
    • 解题思路:这是一道主旨题,本题询问这篇短文的中心大意。一般来讲,一篇文章的中心大意可能位于每段的第一句话,本文共有两段,第一段的首句里出现了heroes and heroines,第二段的首句里出现了cultural icons,因此我们可以判断本文是有关heroes and icons,所以确定正确答案是C。
    3.[单选题]Which of the following statements is wrong?
    • A.Poverty in America has been eased with the economic growth
    • B.Superstars are famous for being famous
    • C.One’s look can contribute to being famous
    • D.Heroes and heroines can only emerge in war times
    • 解题思路:这是一道细节题,本题询问“下列陈述中哪一句是错误的”。选项A对应文中第一段的最后一句话“……poverty has been eased by a strong and growing economy……”,选项B和C都符合逻辑,选项D对应文中第一段的第四句话“Some maintain, that because the Cold War is over and because America is at peace, our age is essentially an unheroic one.”(有一些认为因为冷战已经结束,美国处于和平局势,所以我们正处于一个没有英雄的年代)这里作者认为这是部分人的观点,所以我们判断选项D是错误的表述,因此确定正确答案是D。
    4.[单选题]Heroes and heroines are usually _______.
    • A.courageous
    • B.good example to follow
    • C.self-sacrificing
    • D.all of the above
    • 解题思路:这是一道细节题,本题询问“男英雄和女英雄通常具有什么样的品质”。首先我们通过浏览全文知道,这个问题的信息定位在第一段的第一句话里,随后我们细读这一句话后发现,文中提到了courage(勇气),achievements(成就)和self-sacrifice(自我牺牲),分别对应了选项中的courageous(勇敢的),exemplary(典型的),self-sacrificing(自我牺牲的),尽管选项B有一定的干扰,但选项A和选项C都是正确的话,我们也应该推断出正确的答案是D,即包括以上三种品质。
    5.[单选题]Beautiful young Diana Spencer found her genuine love _______.
    • A.when she was 19
    • B.when she became a princess
    • C.just before her death
    • D.after she gave birth to a prince
    • 解题思路:这是一道细节题,本题询问“美丽的戴安娜王妃在什么时候找到了她的真爱”。这个信息位于文中第二段里“For instance, the beautiful young Diana Spencer, who at 19 married a prince, renounced marriage and the throne, and died at the moment she found true love.”(例如,19岁就嫁给查尔斯王子、美丽年轻的戴安娜王妃,放弃了她的婚姻和王位,就在她去世的时候才找到了她的真爱。)因此确定正确答案是C。
    • 参考答案:B,D,D,D,C
    2019午夜福利在线福利1000 调教性感美眉| 性感少妇| 一夜激情| 大色欧美Av| 夜夜直播| 成人小视频| 苍井空视频| 西西人体欧美人体写真| 午夜免费福利小电影| 久久爱在线视久|